sobota 28. června 2008

Odloučeni

Dneškem počínaje se naše cesty dělí, rozcházejí. Bohům díky ne navždy (alespoň tedy doufám) - na "pouhé" dva týdny. Někomu to přijde jako krátká doba, ale někteří lidi - třeba chudáci v nemocnicích, či zrovna my dva - ji můžou mít tak natáhlou, až to možné nebude...

Já budu stavět tábor, Vlčice se bude potulovat Vysočinou. Potom já budu sekýrovat malé děcka a ona? Má brigádu (: A pak se sejdeme na táboře, ona bude vařit a já nadále sekýrovat malé děcka (: A pak? Prázdniny budou jen naše... Festival s krycím jménem Blansko, který nebude v Blansku - mimochodem tam bude i Arkona (ta ruská), plno naplánovaných vandrů.. Achjo (: Už ať je to tady (:

Co se týče slibovaných fotek a alba - vydržte... =o) Fotky už jsou vyvolané, byť je jich málo, protože foťák je ve špatném stavu a tudíž polovina fotek na filmu vůbe není ( ! ) a album je zatím v nedohlednu... Ale napravím to, jak přijedu ze zmiňované Vysočiny =o) Přivezu s sebou pravidelnou relaci a doufám, že taky pár BW (Black & White) fotek. No a jak se jinak máte? =o)

Žádné komentáře: